Professioneel schoonmaakbedrijf

  • Nederlands
  • Français

Voor AWC is de bescherming van onze klanten en medewerkers tegen de verspreiding van het coronavirus een absolute topprioriteit. 

We volgen de situatie op de voet en passen voortdurend onze gezondheids- en veiligheidsvoorzieningen aan. Intussen blijven we de continuïteit van onze dienstverlening garanderen.

Bel ons met uw vragen

Tijdens onze openingsuren staan we voor u klaar en helpen we u graag verder. Neem gerust contact op met ons op 02/559.00.90.

Ons kantoor is open 

Uw inspecteur/ inspectrice blijft beschikbaar, bij voorkeur via telefoon of mail.

U kunt nog steeds een persoonlijke afspraak maken. Uw inspecteur / inspectrice blijft uw gebruikelijke gesprekspartner voor informatie en advies, ook in deze uitzonderlijke situatie. 

Bijkomende aanvragen voor schoonmaak

Tijdens deze periode blijven wij tevens beschikbaar voor bijkomende aanvragen voor schoonmaak en desinfectie van de lokalen, contactpunten, sanitairen, ed…

Extra ontsmettingsbeurten bovenop de gangbare schoonmaak kunnen eveneens worden voorzien en aangevraagd via de inspectrice / inspecteur.

 

 

Gratis offerte?

Wil u meer informatie of een gratis offerte? Contacteer ons op het telefoonnummer 02 559 00 90 of vul het formulier hieronder in. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Informatieaanvraag