Professioneel schoonmaakbedrijf

 • Nederlands
 • Français
Schoonmaken van kantoren

Kantoren en bedrijven zijn plaatsen waar efficiëntie en hygiëne op de werkplek zeer belangrijke kenmerken zijn. Wij van All Works Company zijn een professioneel schoonmaakbedrijf in Brussel. Zoek je iemand om je kantoorruimte schoon te maken? Wil je graag een nette omgeving? Dan is er één adres: All Works Company. Wij zorgen ervoor dat jouw kantoren worden schoongemaakt op een dagelijkse of wekelijkse basis.

All Works Company is opgericht in 1992. Sinds de oprichting zijn we een actief professioneel schoonmaakbedrijf in Brussel. AWC is een bedrijf met veel variatie. We houden ons niet enkel bezig met de schoonmaak van kantoren, maar ook met het schoonmaken van scholen en instellingen. Daarnaast kan je ons ook contacteren voor het wassen van de ramen of voor schilderwerken. Na al deze jaren hebben wij een stevige reputatie opgebouwd. Wij zorgen voor een op maat gemaakte dienstverlening. Daarnaast hebben we een strakke organisatie, korte communicatielijnen en een flexibele inzet. Deze zaken moeten leiden naar een permanent streven van optimale service.

Waarom kiezen voor voor ons schoonmaakbedrijf in Brussel?

Er zijn een aantal redenen waarom je moet kiezen voor All Works Company.

 • Allereerst zijn we een betrouwbaar en professioneel bedrijf. Wederzijds vertrouwen is voor ons heel belangrijk.
 • Ten tweede begrijpen we je schoonmaakbehoeften. Daardoor leveren we ook de juiste diensten.
 • Daarnaast zijn we ook een getraind schoonmaakteam en worden we ondersteund door een managementteam.
 • Bovendien hebben we zowel voor grote als kleine bedrijven een gunstige prijs - kwaliteitsverhouding.
 • Tenslotte zijn we een milieubewust bedrijf dat verstandig omgaat met afval en energie.

Kortom, wij zijn een geweldig team waar je je schoonmaak aan kan toevertrouwen.

Ons kantoor is gelegen in Groot-Bijgaarden. Dit zorgt ervoor dat er een vlotte service is in Brussel en zijn randgemeenten. Deze randgemeenten zijn: Asse, Beersel, Dilbeek, Drogenbos, Grimbergen, Hoeilaart, Kraainem, Linkebeek, Machelen, Meise, Merchtem, Overijse, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pieters-Leeuw, Tervuren, Vilvoorde, Wemmel, Wezembeek-Oppem, Zaventem

Onze centrale ligging zorgt ook er ook voor dat we een flexibele verbinding hebben met andere steden en gemeenten in Vlaanderen en Wallonië.

Het dienstenpakket bij All Works Company

Wij bij All Works Company bieden verschillende diensten aan.

 • Enerzijds bestaat ons dienstenpakket uit het schoonmaken en onderhouden van kantoren, gebouwen, scholen, ziekenhuizen, rusthuizen, garages, privéwoningen, voor syndicus, sanitair, reinigen van gevels… Wij staan ook in voor het schoonmaken en onderhouden van verschillende vloeren. Een proper kantoor is een absolute must voor jouw bedrijf. Het zorgt ervoor dat je personeel beter gemotiveerd is, waardoor de productiviteit naar omhoog gaat. Maar het zorgt er ook voor dat je een goede indruk nalaat bij je klanten. De eerste indruk is nog altijd een belangrijke indruk. Daarnaast heeft ieder kantoor zijn eigen aanpak qua schoonmaak. Ook hier gaan we voor zorgen.
 • Anderzijds kan je ons ook contacteren voor het wassen van de ramen. Wij beschikken over een team van professionele ruitenwassers. Zelfs ruiten op moeilijk bereikbare plaatsen vormt geen probleem. Ook de ramen, de kaders en de kozijnen worden telkens mee gereinigd. Je kan bij ons éénmalig terecht of voor een periodiek onderhoud. Hierbij komen we op regelmatige tijdstippen langs. Onze glazenwasser wassen snel en netjes. Ze werken met goedgekeurd materiaal, maar ook hun veiligheid is een prioriteit.
 • Wij zorgen ook voor pc cleaning.
 • Wij verzorgen ook de schilderwerken.
 • Daarnaast staan we ook in voor de renovatie van kantoren.
 • Tenslotte plaatsen we ook vloerbekleding (vinyl, tapijt)

Voor al deze verschillende diensten gaan we ook grondig te werk. Eerst sturen wij een inspectieteam. Zij nemen de nodige schikkingen bij het starten van een werf. Dat kan gaan om materiaal, maar ook om personeel. Dit zorgt ervoor dat de start in de beste voorwaarden zou verlopen. De werken zullen ook worden uitgevoerd met de nodige bekwaamheid.

Kortom, zoek je iemand om je kantoren schoon te maken? Wil je liever iemand om schilderwerken uit te voeren? Of denk je er toch aan om die renovatie te doen? Twijfel niet langer en contacteer ons schoonmaakbedrijf in Brussel. Bij All Works Company zetten we jouw wensen op de eerste plaats.

 
 

Gratis offerte?

Wil u meer informatie of een gratis offerte? Contacteer ons op het telefoonnummer 02 559 00 90 of vul het formulier hieronder in. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Informatieaanvraag