All Works Company

Professioneel schoonmaakbedrijf

  • Nederlands
  • Français

Voor AWC is de bescherming van onze klanten en medewerkers tegen de verspreiding van het coronavirus een absolute topprioriteit. 

We volgen de situatie op de voet en passen voortdurend onze gezondheids- en veiligheidsvoorzieningen aan. Intussen blijven we de continuïteit van onze dienstverlening garanderen.

Bel ons met uw vragen

Tijdens onze openingsuren staan we voor u klaar en helpen we u graag verder. Neem gerust contact op met ons op 02/559.00.90.

Ons kantoor is open 

Kantoren en bedrijven zijn plaatsen waar efficiëntie en hygiëne op de werkplek zeer belangrijke kenmerken zijn. Wij van All Works Company zijn een professioneel schoonmaakbedrijf in Brussel. Zoek je iemand om je kantoorruimte schoon te maken? Wil je graag een nette omgeving? Dan is er één adres: All Works Company. Wij zorgen ervoor dat jouw kantoren worden schoongemaakt op een dagelijkse of wekelijkse basis.

schoonmaak kantoren en bedrijven

All Works Company is een schoonmaakbedrijf gelegen aan de rand van Brussel. Het schoonmaken van kantoren is van cruciaal belang voor het imago van uw bedrijf.

Niets werkt immers zo fijn als een schone werkplek. Wij zijn ons er dan ook van bewust dat het creëren van goede arbeidsomstandigheden door middel van een schone werkplek in de huidige samenleving een vereiste is. De eerste indruk van uw bedrijf is bepalend, zowel voor uw klanten als voor uw medewerkers.

ruiten wassen

Bij All Works Company beschikt u over een team professionele ruitenwassers. Propere ramen dragen bij tot het imago van uw bedrijf en het welzijn van uw werknemers.

Doe beroep op de glazenwassers van All Works Company. Wij beschikken over een gespecialiseerd en professioneel ruitenwassers team voor het kuisen van uw ramen, zonder strepen of vegen.

renovatie kantoren

All Works Company zorgt voor het grondig renoveren van uw kantoren. Een mooi en fris kantoor laat bij uw klanten en bezoekers een goede en professionele eerste indruk na. Ook werknemers voelen zich prettiger en zijn productiever in een nette werkomgeving.

Wij  verzorgen wij alle schilderwerken, het plaatsen van nieuwe vloerbekleding en voor een grondige schoonmaakbeurt voor uw kantoren.

 

Gratis offerte?

Wil u meer informatie of een gratis offerte? Contacteer ons op het telefoonnummer 02 559 00 90 of vul het formulier hieronder in. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Informatieaanvraag